کارخانه تولید UF6 به عنوان یکی از کارخانجات مهم تولید سوخت اصفهان برای نخستین بار در صنعت هسته ای کشور راهاندازی شد.
به گزارش موج رسا; به نقل از وزارت نفت، سعید مومنی، مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز درباره نصب و اجرای کنتورهای هوشمنددر کشور گفت: یک کارگروه تخصصی با هدف تدوین چارچوب، الزامات و انتظارات طرح پایلوت کنتورخوانی هوشمند تشکیل شده تا با در نظر گرفتن سه نکته، این طرح را اجرایی کند.
وی افزود: این سه نکته باید مورد توجه پیمانکاران اجرای طرح قرار گیرد؛ نخست آنکه شرکت ملی گاز ایران مالک کنتور است، نکته بعدی، بهرهبرداری شرکت از زیرساختهای عمومی مخابراتی کشور بدون داشتن مالکیت (از طرف شرکت گاز) است تا با مفهوم IOT همخوانی داشته باشد و نکته نهایی، IT است که باید در مالکیت شرکت ملی گاز ایران باشد.
مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز با اشاره به اینکه کارگروه بر اساس سیاستهای ذکر شده، چارچوب الزامات و انتظارات طرح پایلوت کنتورخوانی هوشمند را تهیه کرده است، تصریح کرد: این طرح در سال ۹۵ از طریق سایت شرکت ملی گاز به طور رسمی اعلام شد و بر اساس همین چارچوب، شرایط برای اعلام آمادگی و ورود شرکتها جهت اجرای طرح پایلوت کنتورخوانی هوشمند، مهیا شد.
به گفته مومنی، تا امروز، ۲۴ شرکت جهت اجرای طرح پایلوت اعلام آمادگی کردند که همه این شرکتها، داخلی و تنها یک شرکت، خارجی است و تعدادی از آنها به صورت کنسرسیوم برای ارایه تمام بخشها و تعدادی نیز بهصورت تکشرکتی ورود کردهاند.
وی اظهار کرد: در این مدت، ۶ نوع کنتور هوشمند داخلی و خارجی از طرف تعدادی از شرکتها برای تست ارایه شد و تنها یک کنتور از آزمایشگاه شرکت ملی گاز ایران تاییدیه گرفته است.
انتهای خبر/